1000pink1000black
Oral-B Professional Care 1000 tölthető elektromos fogkefe - fekete, korlátozott kiadásban, utazótokkal. Braun vezérléssel.

Nézze meg új  Oral-B Professional Care elektromos fogkefénket és vegyen egy különleges ajándékot. KORLÁTOZOTT, FEKETE vagy PINK KIADÁS utazótokkal.

A csomagban található:
•Tölthető elektromos fogkefe
•Töltőállvány
•1 pótfej: Precision Clean
•1 utazó fogkefetartó


Oral-B Professional Care 1000 a következőket nyújtja:
•3D tisztítás (pulzálás, oszcillálás és forgás) 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a hagyományos kézi fogkefék.
•Újratölthető 1 üzemmóddal: Daily clean (mindennapos tisztító).
•A látható nyomásérzékelő felvillan, ha túl erősen nyomja a kefét és az időzítő jelzi a fogorvos által ajánlott 2 perces fogmosási időt.
•2 év garancia
•Precision Clean fogkefefej - keményen elbbánik a lepedékkel, gyengéd az ínnyel

3DTechnológia

3D technológia: oszcillál, forog és pulzál a hatékony lepedékeltávolítás érdekében.
Az Oral-B Professional Care 1000 fogkefe fejét a professzionális fogászati tisztítóeszközök kerek formája ihlette. Oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásokat végez a lepedékeltávolítás és a fogíny egészségének megőrzése érdekében. Minden egyes fogat körbeölelve tisztít és bámulatos tisztaságot nyújt az összes fognak.1cleaningmodeKönnyen beállítható fogmosási üzemmód a személyre szabható fogmosásért

1. üzemmód: Daily Clean (mindennapos tisztító).timerProfesszionális időmérő

A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által javasolt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő 30 másodpercenként egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet arra, hogy a száj mind a négy kvadránsát egyenlő ideig mossa a mindvégig alapos tisztításért. Egy hosszú, szaggatott sípolás jelzi a javasolt fogmosási idő elteltét.


prec cleanFogkefefejek

Az Oral-B fogkefefejek széles kínálatával Ön is megtalálhatja a szükségleteinek megfelelő fogmosási eszközt. A Professional Care 1000 fogkefe számos Oral-B elektromos pótfejjel kompatibilis, így fogai mindig a megfelelő tisztításban részesülhetnek.


csereJelzi a fogkefefej cseréjének esedékességét

Indikátor sörtéi félidőben elhalványulnak, ezzel jelezve az alapos tisztításhoz szükséges fogkefefej cseréjének aktualitását (kb. 3 havonta).


nyomásVizuális nyomásérzékelő

Fogfogínyápoló nyomásérzékelője piros felvillanással jelzi a markolaton a túl erősen végzett fogmosást.aksiAkkumulátor

Tölthető markolat, amely két töltés között akár 7 napon át használható (napi kétszer 2 perces fogmosás esetén).