3000

3D-s Cupping Action technológiájának köszönhetően percenként 40,000 ki- és befelé irányuló pulzáló és 8800 előre- és hátra irányuló rezgő mozgást végez a lepedék eltávolításáért. Három tisztítási mód: Daily Clean (napi tisztító), Sensitive (érzékeny) és Polish (polírozó)– valamint beépített időmérő.3DTechnológia

Az optimális fogmosás érdekében a Professional Care 3000 elektromos fogkefe akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. Köszönhető mindez percenkénti 40,000 pulzáló és 8800 körkörös mozgásának, valamint annak a ki-be oszcilláló mozgásnak, amely alaposan körbeöleli a fogakat, feltöri a lepedéket és kisöpri azokat a helyükről.


1cleaningmode3-féle könnyen beállítható fogmosási üzemmód a személyre szabható fogmosásért

Mindennapos fogmosás üzemmód: A fogak és a fogíny páratlanul alapos tisztításához
Sensitive (érzékeny üzemmód): Az érzékeny területek gyengéd, ugyanakkor alapos tisztításához Polírozó ózemmód: A felületi elszíneződések eltávolításához - políroz és természetesen fehéríti a fogakat
timerProfesszionális időmérő

A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által javasolt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő 30 másodpercenként egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet arra, hogy a száj mind a négy kvadránsát egyenlő ideig mossa a mindvégig alapos tisztításért. Egy hosszú, szaggatott sípolás jelzi a javasolt fogmosási idő elteltét.


prec cleanFogkefefejek

• A Precision Clean fogkefefej minden egyes fogat körbeölel, ezáltal teljeskörűen tisztít és alaposabb munkát végez valamint egészségesebb fogínyt eredményez, mint a manuális fogkefék használata.
• Az Oral-B 3D White fogkefefejet a felületi elszíneződések kíméletes eltávolításához tervezték. A fogászati eszközök ihlette gumiból készült polírozókehely természetesen fehéríti a fogakat.
• Az Oral-B Sensitive tölthető fogkefe pótfeje azt a gyengéd fogmosási élményt képes nyújtani, amely ideális az érzékeny fogak és fogíny számára. 


csereJelzi a fogkefefej cseréjének esedékességét

Indikátor sörtéi félidőben elhalványulnak, ezzel jelezve az alapos tisztításhoz szükséges fogkefefej cseréjének aktualitását (kb. 3 havonta).


nyomásVizuális nyomásérzékelő

Fogfogínyápoló nyomásérzékelője piros felvillanással jelzi a markolaton a túl erősen végzett fogmosást.aksiAkkumulátor

Tölthető markolat, amely két töltés között akár 7 napon át használható (napi kétszer 2 perces fogmosás esetén).