3D white
Percenkénti 7600 oszcilláló mozgásával az Oral-B Vitality 3D White fogkefe kiváló teljesítményt nyújt a fogfehérítés, fogmosás és lepedékeltávolítás terén. Fogkefefeje minden egyes fogat körbeölelve távolítja el a foglepedéket és gyengéden távolítja el a felületi elszíneződéseket.
•Fejlett sörte rendszer
•Kiváló lepedékeltávolítás
•Tisztítja és természetes módón fehéríti a fogakat3DTechnológia

Az optimális fogmosás érdekében a Vitality Precision Clean elektromos fogkefe akár 100%-kal
több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. Köszönhető mindez percenkénti 7600 pulzáló
és körkörös mozgásának, valamint annak a ki-be oszcilláló mozgásnak, amely alaposan körbeöleli a fogakat, feltöri a lepedéket és kisöpri azokat a helyükről.timerProfesszionális időmérő

A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által javasolt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő 30 másodpercenként egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet arra, hogy a száj mind a négy kvadránsát egyenlő ideig mossa a mindvégig alapos tisztításért. Egy hosszú, szaggatott sípolás jelzi a javasolt fogmosási idő elteltét.

prec cleanFogkefefejek

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej az átfogó tisztítás érdekében minden egyes fogat körbeölel, ezáltal tisztább fogakat és egészségesebb fogínyt eredményez, mint a manuális fogkefék.


aksiAkkumulátor

Tölthető markolat, amely két töltés között akár 7 napon át használható (napi kétszer 2 perces fogmosás esetén).