700fekete700pink
Oral-B Professional Care 700 tölthető elektromos fogkefe - fekete, korlátozott kiadásban, utazótokkal. Braun vezérléssel.

Nézze meg új  Oral-B Professional Care elektromos fogkefénket és ajándékozzon valami különlegeset! KORLÁTOZOTT, FEKETE vagy PINK KIADÁS utazótokkal

A csomagban található:
•Tölthető elektromos fogkefe
•Töltőállvány
•1 pótfej: Precision Clean
•1 db utazótok


Oral-B Professional Care 700 a következőket nyújtja:
•3D tisztítás (pulzálás, oszcillálás és forgás) és hatékony lepedékeltávolítás
•Tölthető, 1-féle üzemmóddal: Daily clean (mindennapos tisztító).
•2 év garancia
•Precision Clean fogkefefej - Keményen elbánik a lepedékkel, gyengéd a fogínyhez
3DTechnológia

3D technológia: oszcillál, forog és pulzál a hatékony lepedékeltávolítás érdekében.
Az Oral-B Professional Care 700 fogkefe fejét a professzionális fogászati tisztítóeszközök kerek formája ihlette. Oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásokat végez több lepedék eltávolítása és az íny egészségének jobb fenntartása érdekében, a hagyományos, kézi fogkefével szemben. A fogkefe feje körülveszi a fogakat ezzel egyéni tisztítást, elképesztő tisztaságot nyújt az összes fogának.


1cleaningmodeKönnyen beállítható fogmosási üzemmód a személyre szabható fogmosásért

1. üzemmód: Daily Clean (mindennapos tisztító).timerProfesszionális időmérő

A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által javasolt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő 30 másodpercenként egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet arra, hogy a száj mind a négy kvadránsát egyenlő ideig mossa a mindvégig alapos tisztításért. Egy hosszú, szaggatott sípolás jelzi a javasolt fogmosási idő elteltét.


prec cleanFogkefefejek

Személyreszabott fogmosási élmény. Az Oral-B fogkefefejek széles kínálatával Ön is megtalálhatja a szükségleteinek megfelelő fogmosási eszközt.  A Black vagy PINK 700 fogkefe számos Oral-B elektromos pótfejjel kompatibilis, így fogai mindig a megfelelő tisztításban részesülhetnek.


csereJelzi a fogkefefej cseréjének esedékességét

Indikátor sörtéi félidőben elhalványulnak, ezzel jelezve az alapos tisztításhoz szükséges fogkefefej cseréjének aktualitását (kb. 3 havonta).aksiAkkumulátor

Tölthető markolat, amely két töltés között akár 7 napon át használható (napi kétszer 2 perces fogmosás esetén).