Sensitív
Oral-B Vitality Sensitive Elektromos Fogkefe - extra gyengéd sörtéi jelentősen alaposabb fogmosást tesznek lehetővé, mint a manuális fogkefék.  Alapos és mégis kíméletes tisztítás.  Beépített időmérő a hatékony fogmosásért.


3DTechnológia

Az Oral-B Vitality Sensitive tölthető elektromos fogkefe rendelkezik mindazokkal a nagyszerű tulajdonságokkal, amelyekkel a Vitality Precision Clean, mindemellett sörtéi puhábbak. Korszerű tisztító technológiája révén minden egyes fogat gyengéden körbeölel, így alapos és mélyrehatoló, ugyanakkor kíméletes fogmosást tesz lehetővé. Az érzékeny fogakkal vagy fogínnyel rendelkezők számára ajánlott.timerProfesszionális időmérő

A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által javasolt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet az alapos tisztításért.


prec cleanFogkefefejek

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej az átfogó tisztítás érdekében minden egyes fogat körbeölel, ezáltal tisztább fogakat és egészségesebb fogínyt eredményez, mint a manuális fogkefék.


aksiAkkumulátor

Tölthető markolat, amely két töltés között akár 7 napon át használható (napi kétszer 2 perces fogmosás esetén).