Trumph
Az egyetlen vezeték nélküli SmartGuide okos kijelzővel ellátott fogkefe, amely segítségével optimalizálható a fogmosás eredménye. 3D-s Cupping Action technológiájának köszönhetően percenként 40,000 ki- és befelé irányuló pulzáló és 8800 előre- és hátra irányuló rezgő mozgást végez a lepedék eltávolításáért. ÚJ Triple Action Pressure Control System technológiája és ergonómikus kialakítása használat közben jelzi, hogy mely területeken mossuk a fogakat és a túlzott erővel végzett fogmosást. A sebessége változtatható, ezáltal a leghatékonyabb Oral-B tisztítóhatás érhető el.
•5 tisztítási mód: Daily Clean (napi tisztító), Whitening (fehérítő), Sensitive (érzékeny), Massage (masszírozó), Deep Clean (mélytisztító)
•Érzékeny ápolás: az érzékeny fogak tisztítására ajánlott
•A nyomásérzékelő biztosítja, hogy mindig a megfelelő nyomást fejtsük ki és így megvédjük az ínyt a túl erős dörzsöléstől
•Optimális fogmosás a SmartGuide okos kijelzővel, amelynek "jutalmazási rendszere" hozzásegít a 2 perces fogmosás betartásához
•Deep Clean (mélytisztító) tisztítási módjának köszönhetően a nehezen hozzáférhető területeket is tisztítja3DTechnológia

Az optimális fogmosás érdekében a Triumph 5000 elektromos fogkefe akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. Köszönhető mindez percenkénti 40,000 pulzáló és 8800 körkörös mozgásának, valamint annak a ki-be oszcilláló mozgásnak, amely alaposan körbeöleli a fogakat, feltöri
a lepedéket és kisöpri azokat a helyükről.5cleaningmode5 féle könnyen beállítható fogmosási üzemmód a személyre szabható fogmosásért

Mindennapos fogmosás üzemmód: A fogak és a fogíny páratlanul alapos tisztításához
Masszírozó üzemmód: a fogíny gyengéd stimulálásához
Sensitive (érzékeny üzemmód): Az érzékeny területek gyengéd, ugyanakkor alapos tisztításához
Polírozó ózemmód: A felületi elszíneződések eltávolításához - políroz és természetesen fehéríti a fogakat
Mélytisztító üzemmód: Az alapos, fogorvosi tisztításhoz hasonló érzés eléréséhez


smartVezeték nélküli SmartGuide kijelző

A Wireless SmartGuide szinkronban a fogkefével útmutatást ad, hogy Ön a fogorvosok által javasolt módon és ideig mosson fogat. A motiváció érdekében csillaggal jutalmazza a fogmosást: az öt csillag a megfelelő fogmosás előrehaladtával egyenként villan fel, és a fogorvosok által javasolt 2-perces fogmosási idő elteltével mindegyik világít.timerProfesszionális időmérő

A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által java-
solt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő 30 másodpercenként egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet arra, hogy a száj mind a négy kvadránsát egyenlő ideig mossa a mindvégig alapos tisztításért. Egy hosszú, szaggatott sípolás jelzi a javasolt fogmosási idő elteltét.

visualVizuális nyomásérzékelő

A Smart Guide láthatóan jelzi amennyiben valaki a fogmosást túlzott nyomással végzi, ezzel a fogíny védelme érdekében kontroll alatt tartja a fogmosást. Kvadránsjelző: 30 másodpercenként jelzi, hogy áttérhet a száj következő körnegyedére, ezáltal elősegíti hogy a szájüreg minden része egyformán alapos fogmosásban részesüljön.

alertHármas hatású nyomásvezérlő rendszer

Ez az intelligens rendszer képes érzékelni, ha Ön fogmosás közben túl erős nyomással vezeti végig a fogkefét, s ennek jelzésére háromféle különböző jelzést használ.
 Hallható jelzés: A fogkefe pulzáló mozgása megáll, ezzel megváltozik a fogkefe működésének hangja, ezzel jelezve hogy a nyomás túl erős.
 Látható jelzés: A fogkefe markolatába beépített, innovatív piros fény villogni kezd, így szemmel is látható jelzéssel emlékeztet a túl erős nyomással végzett fogmosásra.
 Érzékelhető jelzés: A rendszer a normál üzemmódból automatikusan érzékeny üzemmódra vált, lecsökkenti a fogmosás sebességét így ezzel is segít Önnek abban, hogy elkerülje a túlzott erősségű fogmosást.

prec cleanFogkefefejek

• Az Oral-B Sensitive fogkefefej azt a gyengéd fogmosási élményt képes nyújtani, amely ideális az érzékeny fogak és fogíny számára. Indikátor sörtéi színmegfakulással jelzik cseréjének esedékességét.
• Az Oral-B 3D White fogkefefejet a felületi elszíneződések kíméletes eltávolításához tervezték. A
fogászati eszközök ihlette gumiból készült polírozókehely természetesen fehéríti a fogakat.
• Az Oral-B FlossAction fogkefefej Micropulse sörtéi mélyen a fogak közé hatolva söprik ki a lepedéket a fogak közül. Az Oral-B Precision Clean fogkefefejhez viszonyítva, klinikai tisztítóhatással bír.
• A Precision Clean fogkefefej minden egyes fogat körbeölel, ezáltal teljeskörűen tisztít és alaposabb munkát végez valamint egészségesebb fogínyt eredményez, mint a manuális fogkefék használata.

aksiAkkumulátor

Tölthető markolat, amely két töltés között akár 7 napon át használható (napi kétszer 2 perces fogmosás esetén).