Rólunk

BEMUTATKOZÁS

A SANIVARO Egészségügyi cikkeket forgalmazó Kft. 1992-ben alakult. Főleg fogászati anyagok, ezen belül fogászati implantátumok, steril műtéti kellékek, speciális szájápolási termékek és eszközök, mint szájzuhanyok, elektromos fogkefék, fogköztisztító kefék stb. kereskedelmével foglalkozik. A fogászati anyagokon kívül értékesítése kiterjed az OMRON vérnyomásmérőkre és a megrendelt speciális termékekre. T . .

K.S.I.-Bauer-Schraube GmbH ( kompressziós fogászati csavar implantátum )

Már szinte a kezdetektől a K.S.I.-Bauer-Schraube ( www.ksi-bauer-schraube.de )fogászati implantátum rendszer képviselői vagyunk, így együttműködésünk több évtizedes múltra nyúlik vissza. A kezdetekben csak egyfázisú implantátumok léteztek a kínálatban, melyre a konkurencia rendre az elavult jelzőt akasztotta, de megbízhatósága és egyszrű, logikus használata kivívja helyét a többi implantátum között. K.S.I.-Bauer-Schraube katalógus A nagy gyártók most visszatérnek az "elavult" egyfázisú implantátumokhoz, amikben a K.S.I.-Bauer világszinvonalat képvisel.

FOKESZ ( Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége )

A kezdetektől tagjai vagyunk a FOKESZ-nek www.fokesz.hu , ahol a mi érdekeinket érvényesítik. 

Gyártás

Szeretnénk a saját gyártású termékeinket növelni, de egyenlőre csak keverő tömböket és arc maszkot - Sanimaskot  -  gyártunk.